Flandresse

Flandresse is het kwaliteitsmerk waaronder wij onze productie verkopen.  De Azalea is ons belangrijkste product; daarnaast zijn onze kwekerijen gespecialisserd in de teelt van clivia’s, rozen, kant-en-klare terrasplanten en diverse andere planten.

Met een gedreven team wordt dag na dag vol passie gewerkt om een betrouwbare en loyale leverancier te zijn voor onze klanten.

FlorAmor verzorgt de commercialisering en de sales ondersteuning voor Flandresse.
Meer info? Christoph@FlorAmor.be

 

Hortinno

Hortinno® staat voor ‘horticulture innovation’ en is  het consument kwaliteitslabel van de firma Hortibreed.  Hortibreed is sedert méér dan 30 jaar gedreven veredelaar en toonaangevend op vlak van indoor azalea, outdoor japonica en rhododendron. Het Hortibreed team werkt met passie voor hun product, hun klant en de eindconsument.

In de wondere zoektocht naar nieuwe rassen worden er jaarlijks maar liefst 50.000 planten uitgezaaid en beoordeeld. Hiervan worden enkel de beste weerhouden. Het duurt minimum 8 tot 10 jaar om een nieuwe Hortinno® cultivar te ontwikkelen en op de markt te brengen. De R&D ervaring van Hortibreed laat toe gewassen op de markt te zetten die volledig marktconform zijn naar uitstraling, lange bloeiduur, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.

Het Hortinno aanbod

Home
Binnen het Hortinno Home sortiment zijn de collecties ingedeeld in  vier duidelijke stijlen : authentic, retro, dynamic en vintage. Iedere Hortinno soort heeft een unieke bloemstructuur, exclusieve uitstraling -groen blinkend blad- en verlengde bloeitijd.  Hortinno home is de beste garantie voor tevreden klanten: ‘Enjoy Xtra Long Flowering plants’!

Garden
Hortinno Garden speelt in op de trend van groenblijvende terras of tuinplanten met extra bloeitijd.

De rhodo XXL dankt zijn naam aan de extra grote bloemknop en bicolor bloemtros. Rhodo Red Devil heeft dan weer de intens rode kleur die een perfect contrast biedt met het zwarte hart van de bloem. Naast rhododendron lanceert Hortinno nu ook een reeks wintergroene outdoor japonica’s die de consument buitenshuis op een weelderige bloemenpracht trakteren tijdens de lente : Evergreen is een uniek product.

Hortinno garden is zonder twijfel het ideale antwoord op de groene trend van outdoor beleving… De consument laten genieten van de intense bloei van de Hortinno garden producten is één van de hoofddoelstellingen van Hortibreed.

FlorAmor verzorgt de commercialisering en de sales ondersteuning voor Hortinno.
Meer info omtrent het Hortinno aanbod? Kris@FlorAmor.be